Dealers

Bij het verkoopkanaal Dealers kan jij jezelf zijn

‘’Wat ik zo mooi vind aan dit verkoopkanaal is de hoge betrokkenheid van alle collega’s. De persoonlijke sfeer onderling en naar onze klanten toe.’’ – Rob van Steen, directeur dealers

Wat we doen bij Dealers
Bij het verkoopkanaal dealers verkopen we keukens aan retailers in binnen- en buitenland. Onze belangrijkste markten zijn Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Klanten krijgen niet alleen de keukens van ons, ook leveren wij écht persoonlijke service waarmee we ze helpen de keukens zo goed mogelijk te verkopen.

Geproduceerd uit eigen fabriek
Een keuken is een samengesteld product, waarbij de kasten een belangrijk onderdeel zijn. Daarom zijn wij een belangrijke leverancier voor de ondernemers. Allereerst van ons
A-merk Keller Keukens en daarnaast van diverse private labels. Dat betekent dat we ook produceren voor labels van de klant.

Persoonlijke service
Op dagelijkse basis overleggen wij met ondernemers over trends, showroomkeuzes en het onderscheiden van concurrenten. Onze klantenservice heeft contact met de ondernemer, de verkopers en met de monteurs voor het bieden van technische ondersteuning. Zij geven antwoord op verschillende soorten vragen. Onze accountmanagers komen fysiek naar de winkels voor kennismaking met de dealers. Persoonlijke service is voor ons van groot belang. De ondernemer weet namelijk altijd met wie die te maken heeft. Zo blijft het contact vertrouwd en laagdrempelig.

Ons doel
Wij willen dat verkopers als eerst aan onze keukens denken als een klant een nieuwe keuken wil. Wij zorgen voor goede contacten met de ondernemers, dat we levertijden altijd halen en dat de kwaliteit goed is. De dienstverlening om de keuken heen moet kloppen. Daar onderscheiden wij ons mee. Dezelfde accountmanager die over de vloer komt in de winkel, geeft bijvoorbeeld ook een training aan de monteurs van die onderneming.

‘’Binnen het bedrijf kan je altijd horizontaal of verticaal doorgroeien. Eind vorig jaar kwam er iemand uit de Keukenfabriek bij onze klantenservice werken. Er is heel veel mogelijk.’’– Rob van Steen, directeur dealers

Werken bij dealers
Het vak écht leren, doe je eigenlijk pas als je aan het werk bent. Daarom bieden wij altijd kansen aan talentvolle mensen. Al je collega’s zijn intrinsiek gemotiveerd om dingen beter te maken. Voor het bedrijf, maar ook voor klanten. Bekijk onze vacatures voor een baan die bij jou past.